Fodbold nyheder

Storsalg i Arsenal til sommer?

Af Nicolai Christensen

Arsenal havde i det overståede transfervindue et håb om at få en masse store lønninger af bogen, og det lykkedes de med. Det samme kunne meget vel blive planen til sommer.

Article image

Det lykkedes Arsenal at komme af med nogle løntunge spillere i vintertransfervinduet, og ifølge det engelske medie Football.London så kunne det samme tænkes at blive målet til sommer. Mediet erfarer, at Alexandre Lacazette, der har været i Arsenal siden 2017, kunne blive solgt, da franskmandens kontrakt med Arsenal udløber i sommeren 2022, og har ”The Gunners” i sinde at skulle få penge ind for Lacazette. Så bliver det til sommer.

David Luiz, hvis kontrakt udløber til sommer forventes ikke at få tilbudt en ny kontrakt, og der vil Arsenal så komme slippe for at skulle betale omkring én million kroner om ugen til brasilianeren. Udover de to så forventes det også, at Arsenal vil forsøge at komme permanent af med Matteo Guendouzi og Lucas Torreira, der begge er på udlån i denne sæson.

Til sidst så skulle Mikel Arteta og sportsdirektør Edu også være klar til at lytte til bud på Joe Willock, Ainsley Maitland-Niles, Reiss Nelson og Eddie Nketiah.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik