Fodbold nyheder

Den næste Bruno Fernandes:
United ude efter endnu en stjerne i Sporting

Af Anders Bjørn

Manchester United har ønsket at opgradere på højre-kant-positionen i en længere periode, og de har nu en portugisisk playmaker på radaren.

Article image
Ritzau-Scanpix

De røde djævle er angiveligt stille og roligt begyndt at tage kontakt til Sporting Lissabon for at høre om tilgængeligheden på Pedro Goncalvez. Den portugisiske klub er dog tøvende i forhold til at skulle slippe deres nuværende stjernespiller. Især hvis klubben skal spille Champions League i næste sæson, ønsker de at have offensivspillerens kvaliteter til rådighed.

Det er derfor også nævnt, at det nuværende førerhold i den portugisiske liga kun kommer til at slippe Goncalvez, såfremt United smider de 450 millioner, som frikøbsklausulen lyder på. Manchester United har dog et godt forhold med Sporting, siden de købte Bruno Fernandes i januar 2020.

Pedro Goncalvez er en naturlig højre kant, men han kan ligeledes spille som en 10’er. I indeværende sæson har han i alle turneringer scoret 17 mål i de 18 kampe han har spillet fra start. Han er ligatopscorer med 14 mål, hvilket har sikret den portugisiske hovedstadsklub en foreløbig førsteplads.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik