Randers - Horsens

Danmark: Superligaen
Randers M. Greve (5), V. Hammershøj-Mistrati (11), A. Kamara (58)
Cepheus Park RandersFuld tid3-0
Horsens
LineupReferat

Randers moste Horsens i sikker sejr

Af Daniel Jensen

Superligaen startede endelig op igen her til aften, da Randers FC hjemme tog imod AC Horsens. Randers kæmper en hård kamp om en af de gyldne top 6 pladser, mens Horsens er i en desperat kamp for overlevelse.

Article image

Kun fem minutter skulle der gå, før det første mål i Superligaen blev scoret efter vinterpausen. Randers kørte en hurtig kontra, hvor Mathias Greve drev bolden op igennem midten. Ingen af Horsens-spillerne gik til ham, og så sparkede Greve sikkert bolden i mål med et hårdt spark. Fem minutter senere blev det endnu værre for Horsens. Bjarke Jacobsen smed bolden væk efter et forsøg på en hælaflevering, og den fejl lod Vito Hammershøy-Mistrati ikke gå ustraffet. Midtbanespilleren klappede til bolden et stykke udefra, og med et fantastisk spark strøg bolden over i det lange hjørne uden chance for Matej Delac i Horsens-målet.

Den nye Horsens-træner, Jens Berthel Askou, havde valgt at stille op i en ny 3-5-2-formation, og efter chokstarten begyndte Horsens at sætte sig mere på spillet, men det var fortsat Randers, der kom frem til chancerne. Tosin Kehinde fandt Marvin Egho fri i feltet, men østrigeren sendte afslutningen lige på Delac. Horsens skulle dog også bide fra sig, og debutanten Nikolas Dyhr fandt Jonas Thorsen med et godt indlæg, men midtbanespillerens hovedstød gik i sidenettet. Al-Hadji Kamara fik en stor mulighed for at gøre det til 3-0 lige inden pausen, men angriberen sparkede forbi.

Der skulle gå lige knap en time før et af holdende begyndte at røre på sig igen. Kehinde drev flot bolden frem og med en god aflevering ind bag Horsens-forsvaret, fandt han Kamara, som sikkert lagde bolden over i det lange hjørne. Målet blev først annulleret for offside, men efter et tjek af VAR blev dommen omstødt, og Randers kunne juble over målet til 3-0.

Det var ikke mange chancer Horsens spillede sig frem til, men Hallur Hanson tog chancen på et frispark. Desværre for Horsens gik kaptajnens ellers glimrende forsøg over mål. Dybt inde i overtiden fik Jannik Pohl en kæmpe mulighed for er reducere, men angriberen misbrugte chancen på det skammeligste. Dermed hentede Randers en sikker 3-0-sejr på hjemmebane.

Med sejren rykker Randers FC op på aktuel tredjeplads i Superligaen foran rivalerne fra AGF, der spiller senere i aften. AC Horsens forbliver isoleret i bunden sammen med Lyngby.

Randers
(4-2-2-2)
1Patrik Carlgren
7Mikkel Kallesøe
2Simon Graves ↩80
11Erik Marxen (C)
15Bjorn Kopplin
20Vito Hammershøj-Mistrati ↩88
14Frederik Lauenborg
10Tosin Kehinde ↩69
22Mathias Greve ↩87
45Marvin Egho ↩80
99Al-Hadji Kamara
Bænk
25Jonas Dakir
21Bassala Sambou ↪80
8Simon Piesinger ↪80
16Lasse Johnsen ↪88
18Tobias Klysner ↪69
19Oliver Kristensen
23Nikola Mileusnic ↪87
Horsens
(3-4-1-2)
1Matej Delač
4Malte Kiilerich
33Alexander Ludwig ↩72
5Søren Reese
11Peter Nymann ↩84
8Bjarke Jacobsen
19Jonas Thorsen ↩62
6Nikolas Dyhr
10Hallur Hansson (C)
9Louka Andreasen ↩84
44Nicolai Brock-Madsen
Bænk
22Aleksandar Stankovic
29 ↪84
79Jannik Pohl ↪62
12Rune Frantsen
15Jacob Jacobsen ↪84
14Jonas Gemmer
16Ágúst Hlynsson ↪72

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik