Fodbold nyheder

Trekants-drama:
Eriksen i vejen for Dele Alli-skifte til PSG

Af Asbjørn Steffensen

Christian Eriksen kommer ikke til at forlade Inter i aften inden deadline, og det betyder, at Dele Alli ikke kommer til PSG.


Eriksens situation i italienske Inter er meget svær at gøre sig klog på. Omkring årsskiftet meldte klubben og træner Antonio Conte ud, at danskeren var sat til salg. Så lød meldingen, at Conte havde en plan med Eriksen, og i dag fortæller den italienske journalist, Fabrizio Romano, at danskeren med 100 procents sandsynlighed bliver i Milano-klubben.

Eriksen er ellers den seneste måned blevet sat i forbindelse med en snes klubber rundt om i Europa. Specielt et comeback til Tottenham, som han blev solgt fra sidste år, har været oppe at vende. Men det bliver altså ikke til noget, og det går ud over flere klubber end Inter.

Tidligere Tottenham-manager vil nemlig gerne hente Dele Alli til PSG, hvor han nu er træner, fra Tottenham. Det kan dog ikke lade sig gøre, da London-klubben ikke vil sælge Alli uden at have en erstatning på plads. Der havde klubben håbet på et gensyn med Eriksen, men dnaskeren bliver som nævnt i Inter.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik