Fodbold nyheder

Tidligere City-spiller:
Diego Costa kan sikre PL-titlen

Af Anders Bjørn

Den tidligere Manchester City-spiller Micah Richards mener, at den kontroversielle angriber Diego Costa kan sikre endnu et mesterskab i den blå del af Manchester.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Chelsea-angriber Diego Costa blev løst fra sin kontrakt i Atletico Madrid i december, og han er derfor ledig på markedet. Han har tidligere været målmageren bag to mesterskaber for Chelsea, og nu burde Manchester City bringe ham til Etihad for at udnytte hans målnæse og rutine, mener Micah Richards, som var med til at vinde Premier League for City i 2012.

Lige som Manchester United har Edinson Cavani i truppen, så mener Micah Richard, at Diego Costa kan bringe den samme angribererfaring, målnæse og vildskab på toppen. Derudover påpeger Richards, at Citys nuværende angribere i form af Sergio Aguero og Gabriel Jesus døjer med skader, og at de derfor er tyndt besatte på den position.

Diego Costa scorede 59 mål for Chelsea i 120 kampe, og Micah Richards understreger, at på trods af enorm kvalitet i Citys trup, så kunne Costa være den sidste brik for at sikre mesterskabet i en svær og tæt sæson. Han udtaler følgende:

- Hvorfor ikke skrive kontrakt med ham for resten af sæsonen? Han ville kunne bidrage med mere end blot at slås og være en irritation for modstandernes forsvar. Han har bevist sine målscoringsevner i Premier League, og han ville tilbyde Pep Guardiolas mandskab en formidabel plan B. Ja, du ville skulle dække hans løn, men den forskel han kunne gøre for Citys sæson, ville være det hele værd.

Mere om Diego Costa

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik