Fodbold nyheder

Top 3: Barcelonas største talenter

Af Mathias Guldberg

Fodboldmediet 90 Min har rangeret FC Barcelonas største talenter. Her får du top tre.
Article image
Ritzau-Scanpix
3. Riqui Puig
Riqui Puig har været hos Barcelona siden 2013, hvor han siden 2018 har optrådt 17 gange for førsteholdet. Men et mere permanent gennembrud kan være lige på trapperne for den 21-årige spiller. Riqui Puig er længe blevet kaldt en af de mest naturlige talenter til at komme ud af Barcelonas talentfabrik La Masia med sine uhyggeligt skarpe afleveringer, der leder tankerne hen på fordums koryfæer i FC Barcelona som Xavi og Iniesta.2. Pedri
Den 18-årige spanier er allerede inde omkring startopstillingen i FC Barcelona på grund af sin kreativitet og evne til at kombinere med sine medspillere. Talenter som ham med den form for spilintelligens er ekstremt sjældne.
Las Palmas må græmme sig over, at de lod ham slippe til Camp Nou for kun 42 millioner kroner i 2019.


1. Ansu Fati
Ansu Fati spiller som en, der har været en fast del af fodboldens absolutte top i mange år, selvom han kun er 18 år. I sidste sæson scorede han syv mål i 24 kampe, mens det fænomenale talent i indeværende sæson har scoret fire mål i syv kampe. Han er meget giftig i angrebsspillet med sin gode teknik og afslutningsevne, og han kommer uden tvivl til at spille en afgørende rolle i toppen af europæisk fodbold mange år frem.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik