Fodbold nyheder

Spansk ekspert:
Enden kan være nær for Zidane

Af Anders Bjørn

Svingende resultater for Real Madrid og en potentiel sæson uden trofæer kan betyde en fyreseddel til Zidane, når sæsonen er slut.

Article image

I onsdags røg Real Madrid sensationelt ud af Copa del Rey til upåagtede Alcoyano fra den tredjebedste række i Spanien. Den spanske avis AS kaldte det efterfølgende ”Et af de mest ydmygende nederlag i Reals historie”. Ydermere har Real fire point op til La Liga-duksene fra Atletico, som tilmed har to kampe i hånden. Der ophobes altså et stadigt stigende pres på den franske træner i hovedstadsklubben.

Den spanske fodboldekspert Guillem Balague har udtalt, at Real Madrid ser en ende på Zinedine Zidanes træneræra i kongeklubben. Balague ser flere problemer ift. Zidanes situation i Real Madrid men understreger også, at grunden til fyringstruslen bunder i alle de gode resultater, han har skabt i sin tid i klubben. Zidane kom tilbage til klubben sidste sæson og førte dem til deres første ligatitel i tre år, og i sin første periode i klubben vandt han tre Champions League titler i streg, et mesterskab, to klub-VM og to Uefa Super Cups. Guillem Balague udtaler ydermere:

- Ledelsens ide er at træffe en beslutning efter sæsonen. Zidane er en legende i klubben både som spiller og træner, så de har tænkt sig at vente og se hvordan sæsonen udvikler sig. De har ikke tænkt sig at træffe forhastede beslutninger, eftersom der ikke er nogen garanti for noget. Zidane har vendt faretruende situationer på hovedet tidligere. Endda også i denne sæson. Det virker bare som om, at holdet og Zidane har ramt muren denne gang.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik