Fodbold nyheder

Avis:
Dyrt FCK-flop på vej væk

Af Daniel Jensen

BT skriver i dag, at FC København er i gang med at sende midtbanespilleren væk fra klubben.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der var store forhåbninger, da hovedstadsklubben i 2019 hentede Robert Mudražija i kroatiske NK Osijek for mellem 18 og 20 millioner kroner. Den unge kroat, der har været plaget af skader, har dog aldrig formået at slå sit navn fast i København, og i denne sæson er det kun blevet til sporadiske chancer med få minutter igen. Det skulle FC København nu tage konsekvensen af.

BT skriver i dag, at den 23-årige midtbanespiller er på vej hjem til Kroatien på en 18 måneder lang lejeaftale. Det vil sige, at han ikke vil være at finde i Danmark for resten af denne sæson og hele næste sæson. Klubben, der skulle være tale om, er HNK Rijeka, som også var holdet, der sendte københavnerne ud af Europa League, da de vandt 1-0 i Parken.


Den dyrt indkøbte Robert Mudražija har kun spillet 28 kampe i alt for FC København. I denne sæson er det kun blevet til 137 minutters spilletid i Superligaen - det svarer stort set kun til 1,5 kamp.

Mere om Robert Mudražija

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona