Fodbold nyheder

Medie:
AGF med i kapløbet om City-talent

Af Niels Nedergaard

Ifølge det australske medie The World Game er AGF med i kapløbet om Manchester City-talentet Daniel Arzani, der i øjeblikket er på leje i Utrecht.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det 22-årige iransk-australske talent Daniel Arzani kan meget vel ende i den danske Superliga. I hvert fald hvis man skal tro det australske medie The World Game.

Ifølge mediet er AGF nemlig lige nu med i kapløbet om den Daniel Arzanis underskrift. Og faktisk går mediet så langt, at de skriver, at århusianerne i skrivende stund fører kampen om at hente det 22-årige talent til klubben.

Daniel Arzani er lige nu udlejet til hollandske Utrecht, hvor han er på leje resten af sæsonen. Men efter denne sæson kan han meget vel havne i AGF.

For ifølge det australske medie er AGF’s talentchef, Jesper Ørskov, lige nu i gang med at trække i trådene. Han har nemlig tidligere været ansat i Utrecht som agent, og derfor har han ifølge mediet gode forbindelser til den hollandske klub og Daniel Arzani.

Jesper Ørskov ønsker dog ikke selv at kommentere, hvorvidt AGF skulle være interesserede i at hente offensivspilleren til klubben.

- Det er vores klubpolitik, at vi ikke kommenterer på spillertransfers. Jeg kan ikke sige noget, siger han til mediet.

Det vil langt fra være første gang, at AGF indlemmer en australier i sin trup. I forvejen har århusianerne lige nu Zac Duncan og Alex Gersbach i truppen, mens man også tidligere har haft Mustafa Amani og flere andre australiere i klubben.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik