Fodbold nyheder

Medie:
Schöne kan være på vej til ny klub

Af Niels Nedergaard

Lasse Schöne fik forleden sin kontrakt i Genoa revet i stykker, men nu har en anden italiensk klub budt sig til. Det skriver mediet Tuttosport.
Article image
Ritzau-Scanpix
I begyndelsen af det nye år fik Lasse Schöne en kedelig besked. Hans kontrakt med italienske Genoa blev ophævet med øjeblikkelig virkning. Men nu kan den tidligere danske landsholdsspiller være på vej mod en ny italiensk destination.


For ifølge det italienske medie Tuttosport er Lasse Schöne på blokken i den italienske Serie A-klub Torino, der lige nu er placeret helt i bunden af den bedste italienske række.

I forvejen har danskeren været rygtet til Cagliari, som den transferjournalisten Gianluca Di Marzio tidligere i januar kunne fortælle. Og nu har Torino altså også meldt sig ind i kapløbet om den kontraktfrie midtbanespiller.

Et eventuelt skifte til Torino vil give mening for Lasse Schöne. Her står han nemlig til at blive genforenet med sin tidligere træner i Genoa Davide Nicola, der nu er cheftræner i Tornio.

Den 34-årige dansker er også blevet kædet sammen med et skifte hjem til Danmark, hvor FC København har luret i kulissen. Men efter sigende bliver det skifte ikke til noget. I stedet kan Schöne altså muligvis fortsætte sin karriere i Italien, hvor han har spillet siden sommeren 2019, da han skiftede fra Ajax.

Lasse Schöne nåede at spille 34 kampe for Genoa, og samtidig bidrog han med tre mål og tre assists, inden han blev smidt på porten af den italienske klub.

Mere om Lasse Schöne

Mere om Genoa

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik