Fodbold nyheder

Sådan kan PSG stille op i næste sæson

Af Asbjørn Steffensen

PSG virker til at være epicenteret for transferrygter for tiden. Transfermarkt er kommet med et frækt bud på, hvordan deres holdopstilling kunne se ud fra næste sæson.


PSG går en meget spændende fremtid i møde. Den franske hovedstadsklub har netop ansat Mauricio Pochettino som træner, der skal forsøge at føre klubben til den europæiske succes de så inderligt hungrer efter. Det kræver, at den argentinske træner formår at holde på holdet stjerner men samtidig henter nogle store spillere til klubben

Succes i Europa kræver en god og talentfuld trup blandet med en masse erfaring. Mange spillere fra de øverste hylder bliver for tiden sat i forbindelse med PSG. Det tyske websted Transfermarkt, der holder nøje øje med transferrygterne rundt om i Europa, har lavet en mulig holdopstilling for klubben for næste sæson baseret på nuværende spillere samt de spillere, der er blevet rygtet til Paris på det seneste.

Og holdet må siges at være intet mindre end episk!

På holdkortet finder man blandt andet danske Christian Eriksen, der har været sat i forbindelse med Paris-klubben de seneste uger.

Derudover er Barcelonas Lionel Messi, hvis fremtid efter næste sæson er uvis, også at finde, da PSG selv har meldt ud, at den argentinske stjerne er på blokken i klubben, og at der er interesse i at hente angriberen til sommer, når hans kontrakt udløber.

Den mulige holdopstilling kan ses herunder:

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Transfermarkt (@transfermarkt_official)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik