Fodbold nyheder

Guardiola slår Citys transferstrategi fast

Af Victor Nyrup

Manchester City-manager Pep Guardiola er overbevist om, at hans hold ikke vil forstærke sig i transfervinduet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom Manchester City har set stærke ud den seneste tid, og ikke umildbart ligner et hold med behov for forstærkning, så er der i hvert transfervindue rygter om, at de kapitalstærke vicemestre skulle være tæt på flere nye profiler. De rygter har Pep Guardiola godt hørt, men City-manageren forsikrer om, at hans hold ikke vil forstrække sig i januarvinduet.

- Vi vil ikke foretage nogle handler i vintervinduet. Vi vil slutte sæsonen med de spillere, som vi har nu, siger Pep Guardiola ifølge BeIN Sports.

Der har især været rygter om, at Manchester City skulle havde været på udkig efter en angriber, eftersom Sergio Aguero har misset det meste af sæsonen på grund af en skade, og Gabriel Jesus også har måtte se flere af ”The Citizens´” kampe fra sidelinjen. På trods af angriberproblemerne, så har Manchester City de seneste uger virkelig meldt sig tilbage ind i mesterskabskampen, og Pep Guardiolas mandskab kan med en sejr over Aston Villa i næste spillerunde overhale rivalerne fra Manchester United på Premier Leagues førsteplads.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik