Daniel Jensen

Officielt: Dansker ryger til Italien

Dansk U21-landsholdsspiller skifter kolde Østrig ud med varme Italien.
Lecce rykkede i sidste sæson ud af Serie A med fire point op til den rigtige side af stregen. Holdet fra det sydøstlige Italien kæmper i øjeblikket for at komme hurtigt tilbage til det fine selvskab, og det skal danske Morten Hjulmand nu hjælpe med. Indkast kunne tidligere i dag berette, at skiftet var tæt på, og nu er det officielt.

Den 21-årige midtbanespiller skifter fra bundproppen i den østrigske Bundeslige Admira Wacker til Lecce i Serie B, som i øjeblikket ligger på en syvende-plads. Her har danskeren skrevet under på en fire-årig kontrakt med en option på yderligere et år. Det oplyser Lecce i dag på klubbens hjemmeside.

Morten Hjulmand tog i 2018 chancen og skiftede fra FC Københavns ungdomsafdeling til Admira Wacker. Her gjorde han det så godt, at han har formået at spille 68 kampe i den bedste østrigske række, og den indsats blev belønnet med en debut på det danske U21-landshold i september sidste år. Den unge midtbanespiller har spillet syv kampe i de rød/hvide trøjer.

Morten Hjulmand kan få debut den 24. januar, når Lecce hjemme på Stadio Via del Mare tager imod Empoli i et topopgør i Serie B.




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER