Fodbold nyheder

Lyon forstærker sig med angriber

Af Niels Nedergaard

Lyon har forstærket truppen med angriberen Islam Slimani, der senest har optrådt for Leicester. Det bekræfter Lyon på sin hjemmeside.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lyon indtager i øjeblikket førstepladsen i Ligue 1, og holdet kan meget vel ende med at komme til at spille med om det franske mesterskab til det sidste.

Derfor har klubben også forstærket sig yderligere, da man har hentet den 32-årige Leicester-angriber Islam Slimani til det franske. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Islam Slimani er blevet udstyret med en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022, og Lyon oplyser samtidig på sin hjemmeside, at man henter den algeriske angriber ganske gratis på en fri transfer.

Dermed skal Islam Slimani fremover optræde i den franske Ligue 1, men ligaen er ikke helt ukendt for den 32-årige angriber. Han har nemlig førhen spillet for AS Monaco, hvor han spillede 19 kampe og lavede ni mål.

Efterfølgende tog han turen til det engelske, hvor han skrev under med Leicester med danske Kasper Schmeichel i truppen. I denne sæson er det dog blot blevet til en kamp for Leicester, mens han også har været henvist til klubbens B-hold, hvor han har spillet to kampe for reserveholdet.

Islam Slimani nåede at spille 47 kampe for Leicester, men fremover skal han altså tørne ud for Lyon.

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik