Chorley - Derby

England: FA Cup
Chorley
The Chorley Group Victory Park StadiumFuld tid2-0
Derby
Lineup

Sensationsholdet videre i FA Cuppen

Af Daniel Jensen

Holdet fra landets 6. bedste række gik videre igen.

Article image
Ritzau-Scanpix

FA Cuppen er hvert år fyldt med overraskelser. Hvem husker ikke, da Leeds United sendte Manchester United ud i mørket, da de vandt 1-0 på Old Trafford i 2010? Dette års udgave er ingen undtagelse, når det gælder sensationer. Chorley F.C. fra National League North slog i dag Derby County fra Englands anden bedste række 2-0 i FA Cuppens 3. runde.

Toppen af den engelske fodboldpyramide er fyldt med dyrt betalte fodboldspillere og store stadions, men i bunden er det en helt anden historie. Chorley F.C. har sin daglige gang i den 6. bedste række i England, hvor de i øjeblikket ligger på en 10. plads. Det har dog ikke sat en stopper for holdet fra det nordvestlige England, som nu er videre til FA Cuppens 4. runde for første gang i klubbens historie.

”The Magpies”, som de bliver kaldt, har ikke haft en nem vej indtil videre. I 1. runde ventede Wigan fra League 1, men de blev besejret med 3-2 på udebane. Herefter ventede endnu et League 1-hold i form af Peterboroug, men også her hentede Chorley F.C. en 2-1-sejr på udebane. På hjemmebanen Victory Park tog de i dag mod Derby County fra Championship og fortsatte deres eventyr ved at vinde 2-0 på mål af Connor Hall og Mike Calveley.

FA Cup 1. runde: Wigan Athletic (League 1) - Chorley F.C.: 2-3
FA Cup 2. runde: Peterborough United F.C. (League 1) - Chorley F.C.: 1-2
FA Cup 3. Runde: Chorley F.C. - Derby County (Championship): 2-0

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik