Fodbold nyheder

De unge spillere – i Chelsea

Af Torsten Brix

Hvordan er det gået med de nye spillere hos Frank Lampard…?

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea har tabt fire af de sidste seks kampe, selvom de i sommer brugte omkring to milliarder kroner på nye spillere. Se her hvordan Indkast.dk mener, at det er gået med indkøbene?Kai Havertz
- Fra Bayer Leverkusen for 600 millioner kroner

Kommentar: Det er meget tidligt at vurdere en 21-årig knægt, men trods dette kan man godt slå fast, at starten i Chelsea ikke har levet op til forventningerne. Han startede de første syv Premier League-kampe, men siden har tyskeren været smittet med Covid-19 og har haft svært ved at komme sig over det.


Edouard Mendy
- Fra Rennes for 180 millioner kroner


Kommentar: Startede med seks ”Clean Sheets” i træk, hvilket åbnede op for tanke om, at Mendy kunne være løsningen på Chelseas målmandsproblem. Han er klart bedre end den dyrt indkøbte Kepa Arrizabalaga, men på det seneste har der været tvivl, om den føromtalte tanke måske ikke er så realistisk.


Ben Chilwell
- Fra Leicester for 420 millioner kroner

Kommentar: Måske den eneste af de nye Chelsea-spillere, der har været en overskyggende succes. Har startet alle Premier League-kampene siden oktober og har været solid i defensiven samt meget stærk i offensiven. Således er det blevet til fire assists og to mål i denne sæson.


Timo Werner
- Fra RB Leipzig for 400 millioner kroner

Kommentar: Efter en god start er det gået ned af bakke. Den tyske angriber er kommet til chancerne, men effektiviteten har ikke været til stede, selvom han har lavet otte mål indtil nu.


Thiago Silva
- Fra PSG på free transfer

Kommentar: Brasilianeren har været en styrmand for et rimeligt forsvar, hvor han har været med til at løfte niveauet for Kurt Zurma. Den 36-årige sydamerikaner har dog haft lidt problemer med fysikken, men han er en naturlig leder.


Hakim Ziyech
- Fra Ajax for 320 millioner kroner

Kommentar:
Når Ziyech spiller, har han vist flotte takter, men problemet har været, at han ikke har spillet ret meget pga. skade. Det er blot blevet til seks startopstillinger i Premier League og to i Champions League. Han skal have mere spilletid for at retfærdiggøre den høje transfer.


Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik