Fodbold nyheder

City-back bryder corona-regler i nytårsbommert

Af Magnus Kisbye

Manchester Citys venstre-back Benjamin Mendy brød corona-restriktionerne i forbindelse med en nytårsfest. Nu vil klubben undersøge sagen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Coronavirus sætter i disse dage en stopper for flere Premier League-kampe. Senest i dag, hvor kampen mellem Burnley og Fulham blev udsat på grund af frygt for smittespredning. Derfor falder det ikke i god jord, når spillerne bryder restriktionerne, og netop det har Manchester Citys Benjamin Mendy gjort i forbindelse med en nytårsfest. Den franske venstre-back skulle angiveligt have inviteret tre personer hjem til sig selv, hvilket strider imod reglerne om, at man kun må mødes med dem, man bor med.

- Klubben er bevidst om et brud på restriktionerne med Benjamin Mendy involveret. Klubben er skuffet over overtrædelsen og vil foretage en intern undersøgelse af sagen, selvom spilleren har været ude at undskylde for sine fejl, siger Manchester City i en kommentar ifølge Sky Sports.

Udover dagens kamp mellem Burnley og Fulham blev sidstnævntes kamp mod Tottenham i midt-ugen ligeledes udsat, mens Manchester Citys kamp mod Everton i mandags heller ikke kunne spilles af frygt for spredning af virussen.


Mere om Benjamin Mendy

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik