Fodbold nyheder

Ronaldo:
Jeg håber på mange år endnu

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo har luftet sine tanker om at lægge støvlerne på hylden – eller mangel på samme.

Article image

Der kan ikke herske meget tvivl om, at Cristiano Ronaldo befinder sig i sin karrieres efterår, men den portugisiske superstjerne, som fyder 36 år om knap fem uger, har ingen planer om at gå på pension foreløbig.

Ronaldo fortsætter med at præstere på højeste niveau, hvilket også afspejles af de fem Ballon d’Or-priser, han i tidens løb har vundet. Det er dog tvivlsomt, om Juventus har råd til at beholde Ronaldo, som rygterne blandt andet sender tilbage til Manchester United.

Selvom Ronaldo måske ikke har mange år tilbage i benene – i hvert fald på højeste niveau – men alderens trykken er ifølge Ronaldo ikke noget problem, når man føler sig motiveret.

- Hvis du føler dig motiveret, så betyder det ikke noget, udtaler Cristiano Ronaldo ifølge Express.

- Cristiano har det godt i øjeblikket. Jeg føler, at jeg befinder mig i et fantastisk øjeblik, men jeg ved ikke, hvad morgendagen bringer. Jeg lever i nuet – i øjeblikket – og nuet er godt. Jeg er glad.

- Jeg føler mig stadigvæk god, skarp og godt tilpas. Jeg håber på at kunne spille mange år endnu, men man ved aldrig. Det her er fodbold. Vi ved aldrig, hvad der sker i morgen.

- Når jeg snakker med de unge drenge, så giver jeg dem altid råd. Jeg siger, at de skal nyde øjeblikket, fordi man aldrig ved, hvad der sker i morgen. Der kan ske noget i dit liv eller med din familie, så man skal huske at nyde øjeblikket.

- Mine øjne ser en meget, meget lys fremtid, så det er jeg glad for.

Ronaldo har haft masser af succes på den internationale scene de seneste år. Portugal og Ronaldo vandt EM-slutrunden i 2016, inden ”A Selecao” vandt Nations League i 2019. Ronaldo øjner sandsynligvis et hattrick af trofæer, når den forsinkede EM-slutrunde sparkes i gang til sommer.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik