Fodbold nyheder

Marti Cifuentes:
AaB er en af de store klubber

Af Raymund Nelausen

Spanske Marti Cifuentes glæder sig til sit nye job som cheftræner i AaB, da klubben er blandt de største i skandinavisk fodbold.

Article image
Ritzau-Scanpix

AaB har deres nye cheftræner på plads, da valget er faldet på 38-årige Marti Cifuentes. Spanieren kommer til efter to et halvt år i norske Sandefjord, og han glæder sig til at komme til Nordjylland.

- Jeg er både glad for og stolt af, at en klub af AaB’s størrelse og med dens historik har peget på mig som cheftræner, og jeg vil gøre alt for leve op til tilliden.

- Mit indtryk af folkene i klubben er meget positivt, og jeg er blevet præsenteret for et projekt, som flugter perfekt i forhold til mine egne ambitioner, udtaler Martí Cifuentes til AaB's hjemmeside.

Skiftet til AaB er et trin op ad karrierestigen for Cifuentes, da han her kan komme til at spille med om titler, og det er også spanierens helt store mål i AaB.

- AaB er en af de store klubber i skandinavisk fodbold, og klubben fortjener at kæmpe med om titler, og jeg vil gøre mit bedste til at udvikle både den enkelte spiller og holdet i den rigtige retning.

- I første omgang ser jeg frem til at møde spillerne og folkene i staben, så vi hurtigt kan lære hinanden at kende og sammen forfølge vores fælles mål.

Marti Cifuentes har første arbejdsdag 5. januar, når AaB begynder deres opstart. Spanieren har fået en kontrakt frem til sommeren 2023.

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik