Fodbold nyheder

White og linket til Anfield

Af Henrik Varbøl Andersen

Brighton råder over en af de mest interessante engelske spillere, og han sættes naturligt i forbindelse med større adresser.

Article image

Ben White fik sit fodboldmæssige gennembrud i sidste sæson, hvor han var lejet ud til Leeds United. Han har fortsat de gode takter i denne sæson, hvor han er hjemme igen hos Brighton i Premier League.

I sommers var Liverpool blandt flere interesserede klubber, og med skader til Virgil van Dijk og Joe Gomez er interessen næppe kølnet, skriver Liverpool Echo.

Ifølge avisen er Whites manager i Brighton Graham Potter imponeret af den unge forsvarsspillers evne til at holde fokus og ikke lade sig forstyrre i det daglige:

- Han er en almindelig fyr, og han vil spille fodbold på højest mulige plan. Han gør sit arbejde. Han var meget professionel i sommers på trods af den megen støj udefra, som du ikke kan kontrollere. Han er smart, og vi vil hjælpe ham til at nyde sin fodbold mest muligt, og det er det vigtigste.

Hvis det så lykkedes ”The Reds”, at kapre talentfulde White til januar, som afløser for Gomez og van Dijk, så sker det formentlig i stor konkurrence med andre tophold fra Premier League. Udover Liverpool nævnes også Chelsea og Manchester United som bejlere.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik