Fodbold nyheder

- Eriksen er glad for at være i Inter

Af Niels Nedergaard

Det er ikke blevet til meget spilletid for danske Christian Eriksen i Inter, men ifølge landsholdsspillerens tidligere formand er Eriksen alligevel glad for sin tilværelse i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gang på gang er Christian Eriksen blevet udeladt blandt Inter-træner Antonio Contes foretrukne. Det har sat gang i spekulationerne om den danske landsholdsspillers fremtid i den italienske storklub.

Men ifølge Claus Hansen, der er formand for Christian Eriksens barndomsklub, Middelfart Boldklub, kan man godt glemme alle spekulationer om et muligt skifte. Han fortæller nemlig, at Eriksen er glad for at være i Inter trods den manglende spilletid.

- Han er en meget intelligent spiller. Han har ikke fået de rigtige muligheder hos Inter, men han er glad for at være i Inter. Han har det godt med sin holdkammerater - Lukaku frem for alt, siger Claus Hansen til mediet Europa Calcio ifølge Ekstra Bladet
.
Claus Hansen mener desuden, at Christian Eriksen er for god til at sidde på bænken.

- Jeg kender ikke Conte eller årsagerne til hans beslutninger, men en spiller som Christian Eriksen skal spille. Vi kender alle hans kvaliteter. Christian vil spille i Inter-trøjen. Det er et fremragende hold, og han kan lide Inter-miljøet, lyder det fra Middelfart-formanden.

Christian Eriksen har siden sin ankomst til Inter spillet 35 kampe for klubben. Det er dog til gengæld blevet til få pladser i Antonio Contes startopstilling. Men det skræmmer altså ikke danskeren væk fra det italienske ifølge Claus Hansen.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik