Fodbold nyheder

Woodward:
Vi vil fortsat støtte Solskjær

Af Daniel Fisker

Manchester United-fans, som håber på en udskiftning af klubbens manager, får nu en lang næse af klubbens administrerende direktør Ed Woodward.

Solskjær, Manchester United
Solskjær, Manchester UnitedRitzau-Scanpix

Manchester United har ikke ligefrem haft en fantastisk start på den nye Premier League-sæson. Fem sejre, en enkelt uafgjort og tre nederlag har foreløbig placeret ”The Red Devils” på 10. pladsen i Premier League – ganske vist med en kamp i baghånden.

Ole Gunnar Solskjær, som gik fra at være midlertidig manager til at være José Mourinhos permanente erstatning i slutningen af marts måned, leverede en flot afslutning på sidste sæson, hvilket ikke er glemt på direktionsgangen på Old Trafford.

- Det, der sker på banen, er klart vores førsteprioritet, og – mens det ikke er det samme uden fans på stadion – vi har set mange højdepunkter, siden vores sidste møde i april. 14 ubesejrede kampe, som gav os tredjepladsen i Premier League, og fantastiske sejre over PSG og RB Leipzig, da vi vendte tilbage til Champions League denne sæson, udtaler Ed Woodward ifølge Sky Sports.

- Selvfølgelig anerkender vi, at der er mere hårdt arbejde forude, hvis vi vil opnå den konsistens, som er nødvendig for at vinde trofæer. Men vi ser positive tegn på banen og på træningsbanen, som forstærker os i vores tro på det fremskridt, Ole, hans trænerstab og spillerne leverer.

- Jeg fortalte tilbage i april, at vi fortsat var engagerede i forhold til at forstærke spillertruppen, mens vores forbrug blev begrænset af pandemien. Jeg synes, at vi leverede varen. Med de penge, vi brugte i løbet af sommeren, kom vores nettoforbrug siden 2019 op over 1,5 milliard kroner – mere end nogen større europæisk klub i samme periode.

- Vi vil fortsat støtte Ole med en planlagt og langsigtet tilgang til det at købe nye spillere, som er fokuseret på sommer-transfervinduet.

Mens Premier League-sæsonen hidtil har budt på flere skuffelser for Manchester United – eksempelvis 6-1-nederlaget til Tottenham – topper ”The Red Devils” Gruppe H i Champions League. Et enkelt point i den sidste gruppespilskamp mod RB Leipzig er nok til at sende United videre fra gruppespillet.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik