M. Rashford (32), Fred (70)
Neymar (6), Marquinhos (69), Neymar (90)
Asbjørn Steffensen

PSG besejrede Manchester United i hård kamp

PSG's brasilianere skaffede de franske mestre sejren over Manchester United på udebane
PSG havde både Neymar og Kylian Mbappe med fra start, da Manchester United tog imod de franske mestre på Old Trafford til topkamp i Champions Leagues Gruppe H. RB Leipzig havde forinden vundet 4-3 over tyrkiske Basaksehir, og dermed var specielt PSG tvunget til sejr, for ikke at holde håbet om avancement i turneringen i live.

Efter kun seks minutter dukkede en løs op lige foran Neymar inde i Manchester Uniteds felt, og brasilianeren halvflugtede bolden ind bag David De Gea i Manchester United-målet. 1-0 til PSG.

Efter en halvt times spil fik Marcus Rashford et frit skud lige udenfor PSG's felt. Rashfords forsøg blev afrettet af Danilo, og røg i målet uden chance for Keylor Navas, og så var der udlignet.

Halvvejs i anden halvleg fik Marquinhos en tværaflevering lige foran Manchester Uniteds mål, og den brasilianske midterforsvar sendte sikkert bolden i mål til stilligen 2-1.

Lige efter PSG's mål gjorde Fred det endnu sværere for hans holdkammerater, da han modtog sit andet gule kort, og United var dermed reduceret til ti mand resten af kampen.

I overtiden dukkede Neymar op endnu engang i Manchester Uniteds felt, og scorede på et oplæg af landsmanden Rafinha til slutresultatet 3-1. Gruppe har inden sidste kamp tre hold med ni point, hvor PSG, Manchester United og RB Leipzig alle kæmper om to pladser i Champions Leagues ottendeselsfinaler.