Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 3
(1 - 1)
Manchester U
Paris SG
M. Rashford (32), Fred (70)
Neymar (6), Marquinhos (69), Neymar (90)
Asbjørn Steffensen

Optakt: Manchester United - PSG

Indkast.dk kigger frem mod onsdagens topopgør i Champions Leagues Gruppe H mellem Manchester United og PSG.
Kommentar:
Det engelske storhold, Manchester United, tager onsdag aften imod de franske mestre fra PSG i klub-turneringen over dem alle - Champions League - på legendariske Old Trafford. De Røde Djævle topper puljen med ni point, mens PSG og RB Leipzig er lige efter med seks point.

Manchester United har haft en noget lunken sæson. I Premier League lå de indtil for nyligt i den kedelige ende af tabellen efter en dårlig start, men er på det sidste så småt begyndt at finde formen og er kravlet opad i tabellen. I Champions League har holdet dog været dominerende i deres pulje og vist flot offensivt spil. Holdet ligger øverst i puljen og har vundet over alle holdene i deres pulje.

Forrige opgør mod PSG blev vundet overbevisende på udebane efter mål af Bruno Fernandes og Marcus Rashford. Manchester-holdet vendte i weekenden 0-2 til en 3-2-sejr over Southampton i Premier League efter en stærk anden halvleg, med blandt andet et mål i overtiden af Edinson Cavani. Holdet er for tiden enormt afhængig af Bruno Fernandes, som er med i stort alle mål, de scorer. Hvis Manchester United skal sikre sig en sejr og førstepladsen i puljen, kræver det, at Fernandes er i spille-humør.

PSG har denne sæson været en del skadesramt og har blandt derfor ikke været lige så dominerende som de plejer at være. Toppen i den franske liga er tæt i år, med kun fire point mellem første- og sjettepladsen. Holdet stod 2-2 i weekenden mod Bordeaux i Ligue 1 og viser dermed, at de er til at bide skeer med i denne sæson. Nu er størstedelen af deres profiler dog skadesfrie og klar til at spille igen.

De franske mestre hungrer stadig efter en Champions League-titel, og efter at holdet kom så tæt på, man overhovedet kunne komme sidste sæson, ser det ud til, at der er flere formstærke hold foran dem i køen denne sæson. Med en sejr over Manchester United vil PSG kunne åbne puljen og gøre det helt åbent inden den sidste kamp før ottendedelsfinalerne.

Karantæner og skader:
Manchester United:
Eric Bailly (Muskelskade), Phil Jones (Knæskade), Jesse Lingard (Muskelskade), Scott McTominay (Forslået), Paul Pogba (Ankelskade) og Luke Shaw (Lårskade)

PSG:
Juan Bernat (Knæskade), Abdou Diallo (Røde kort), Julian Draxler (Lårskade), Thilo Kehrer (Lårskade) og Marquinhos (Lyskeskade)

Bud på kampens profil:
PSG vil komme med al deres tunge offensive skyts i håb om at nedbryde Manchester Uniteds skrøbelige forsvar. Hjemmeholdet skal finde en løsning på at stoppe altid farlige Kylian Mbappe, som ellers kommer til at gøre rigtig ondt på deres backs. Aaron Wan-Bissaka er dygtig, men kan han lukke Mbappe fuldstændig ned?

Bud på kampens resultat:
Kampen vil blive utrolig tæt og måske til tider meget taktisk præget. Manchester United vil undgå at tabe, for at skulle være tvunget til sejr på udebane over RB Leipzig i sidste runde. PSG skal også undgå pointtab, men de har en formodentlig fordel ved at skulle møde gruppens svageste, Basaksehir, i sidste kamp. Kampen ender 1-0 til PSG.

Kampen spilles på onsdag d. 2/12 klokken 21:00 på Old Trafford og kan ses på enten TV3+ eller Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER