FC Midtjylland - AaB

Danmark: Superligaen
FC Midtjylland
MCH ArenaFuld tid0-0Tilskuere: 300
AaB
LineupReferat

FC Midtjylland og AaB delte i nulløsning

Af Niels Nedergaard

Lørdag eftermiddag tørnede FC Midtjylland og AaB sammen i Superligaen, og det blev lidt af en langgaber, hvor måltavlen aldrig lyste op.

Article image
Ritzau-Scanpix

AaB kunne lørdag med en sejr ude over ligaens tophold, FC Midtjylland, spille sig op på siden af SønderjyskE på andenpladsen, mens sidstnævnte kunne lægge yderligere afstand til konkurrenterne i toppen.

Værterne fra FC Midtjylland kom bedst fra start og satte sig hurtigt på spillet. De store chancer udeblev dog i kampens første tyve minutter. I stedet blev det en mere fysisk affære, hvor begge mandskaber gik til stålet.

Pludselig blev gæsternes Frederik Børsting dog spillet i dybden og lagde til sidst bolden i kassen, men målet blev korrekt annulleret for offside. En advarsel til FC Midtjylland om, at nordjyderne ikke var kommet til det midtjyske for at forsvare et resultat hjem.

Efter en halv time fik hjemmeholdet, så en stor mulighed, da Anders Dreyer trykkede af fra distancen, hvorefter Sory Kaba på returen fik alletiders mulighed for at bringe mestrene i front. Men som tilfældet har været det før, manglede FCM-angriberen skarphed foran målet. Mere skete der ikke i første halvleg, og derfor var stillingen 0-0, da de to mandskaber gik i omklædningsrummet.

Efter pausen var det gæsterne, der kom bedst ud til anden halvleg. Først var det Lucas Andersen, der spillede Frederik Børsting helt fri inde i hjemmeholdets felt, men AaB-kantspilleren manglede skarphed og tæmmede bolden i stedet for at afslutte på kassen. Få sekunder senere var det så Iver Fossum, der pludselig stod helt fri inde i feltet, men Jesper Hansen diskede op med en stor redning og fik afværget forsøget.

FC Midtjylland forsøgte og forsøgte at sætte sig på spillet, men gæsterne formåede at holde de sultne midtjydere væk fra fadet, og derfor var stillingen fortsat 0-0, da vi rundede 70 minutter på kampuret. Hjemmeholdet var dog aldrig tæt på den forløsende scoring til 1-0, hvilket i den grad var gæsternes fortjeneste.

De store chance udeblev derfor, og mere skete der ikke i en forholdsvis chancefattig kamp. Det hele endte derfor 0-0. Dermed kunne gæsterne fra AaB rejse fra det midtjyske med et enkelt point i bagagen, mens FC Midtjylland ikke formåede at stikke af i toppen.

FC Midtjylland
(4-2-3-1)
1Jesper Hansen
2Dion Cools
28Erik Sviatchenko (C)
14Alexander Scholz
29Paulinho
43Nicolas Madsen ↩73
38Frank Onyeka
34Mikael Anderson
36Anders Dreyer
7Pione Sisto ↩80
9Sory Kaba
Bænk
30Oliver Ottesen
26Lasse Vibe
45Gustav Isaksen
5Daniel Høegh
6Joel Andersson
11Awer Mabil ↪73
15Bozhidar Kraev ↪80
AaB
(3-4-1-2)
1Jacob Rinne
5Jores Okore
26Rasmus Thelander
31Daniel Granli
2Kristoffer Pallesen
14Malthe Höjholt ↩85
8Iver Fossum
3Jakob Ahlmann ↩46
17Kasper Kusk ↩71
25Frederik Børsting
10Lucas Andersen (C) ↩90
Bænk
22Andreas Hansen
9Tom van Weert ↪71
19Timothée NKada ↪90
15Lukas Klitten ↪46
32Kasper Pedersen
23Robert Kakeeto ↪85
28Jeppe Pedersen

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik