Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 1
(0 - 1)
Olympiakos
Manchester C
P. Foden (36)
Christian Bang Jensen

Sikker City-sejr sender englænderne videre

Der var kun ganske få chancer, men alligevel var det en fodboldlektion, som engelske Manchester City onsdag aften gav græske Olympiakos.
Det har langt fra været en Manchester City-sæson i vanlig høj standard, men i aftenens tidligere Champions League opgør mellem det engelske storhold og de græske mestre Olympiakos gav Pep Guardiola og resten af ”The Skyblues” alligevel en fodboldlektion.

Gennem hele kampen var der klasseforskel på de to mandskaber, hvor Manchester City konstant var på bolden, og grækerne stod langt tilbage i en kompakt 5-4-1-formation. Det resulterede i en skudstatistik på 3-21, hvor grækerne havde nul skud indenfor Edersons målramme.

Selvom man var spilstyrende og holdt grækerne fra chancer gennem hele kampen, formåede Manchester City dog ikke at skabe de helt store chancer, hvilket har været problemet for de engelske vicemestre i denne sæson.

Der skulle også en mindre forsvarsfejl til at åbne kampen op. Englænderne fangede efter 36 minutters 'powerplay' Olympiakos i ubalance og en dyb bold ind i feltet til Raheem Sterling og en hælaflevering tilbage til Phil Foden gjorde, at Manchester City kunne sende måltavlen på Georgios Karaiskakis Stadium på arbejde.

Senere i kampen var Raheem Sterling i to omgange tæt på at gør det til 2-0, men Jose Sa i Olympiakos-buret reddede begge forsøg. På trods af at være bagud havde grækerne hverken kvaliteten eller styrken til at blive farlige, og dermed kunne Manchester City stille og roligt kører sejren i land.

Med sejren går Manchester City videre fra Champions Leagues gruppe C, da de med to kampe tilbage er ni point foran Olympiakos på tredjepladsen. De øvrige hold i gruppen er FC Porto og Marseille.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER