Olympiakos - Manchester C

Europa: Champions League
Olympiakos
Stadio Georgios KaraiskákiFuld tid0-1
Manchester C P. Foden (36)
OptaktLineupReferat

Optakt:
Olympiakos - Manchester City

Af Nicolai Christensen

Onsdag mødes græske Olympiakos og engelske Manchester City i et opgør, hvor gæsterne fra Manchester med en sejr kan sikre sig videre avancement til knockout-fasen af dette års Champions League. Her får I optakten til opgøret fra gruppe C.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kommentar:
Manchester City er igen i år en af forhåndsfavoritterne til at tage Champions League-titlen, og de er da også kommet perfekt fra start efter de første tre kampe. Pep Guardiolas tropper har nok engang trukket en forholdsvis komfortabel gruppe, og har da også levet op til favoritværdigheden i alle kampene.

Med tre sejre ud af tre mulige og andre resultater, der har faldet ud til deres fordel, så har City onsdag muligheden for at spille sig videre med to kampe tilbage, hvis de slår Olympiakos. Den mulighed kommer de højst sandsynligt til at tage med begge hænder, og gøre hvad de kan for at spille sig sikkert videre.

Værterne fra Olympiakos er kommet forventeligt i gang i gruppen, hvor det ser ud til, at de skal kæmpe med Marseille om den Europa League-givende tredjeplads. Det tænkes dog ikke, at kampene imod Manchester City var dem, hvor man havde forventet at få point på kontoen.

Det omvendte opgør endte med en stensikker Manchester City-sejr på 3-0, og det ville ikke være helt overraskende, hvis det var noget lignende som ville udspille sig onsdag. Man må dog ikke glemme, at City langt fra har fået både den ønskelige spillemæssige og resultatmæssige start på sæsonen, hvor man i ligaen har set meget ordinære ud, og langt fra har lignet et hold, der skal kæmpe med om Champions League-titlen. Sæsonen er dog lang, og meget kan stadigvæk nå at ændre sig.

Til onsdagens opgør er det i hvert fald gæsterne fra den blå del af Manchester, der er kæmpe store favoritter til at tage alle de tre point.

Karantæner og skader:
Olympiakos:
Ousseynou Ba

Manchester City:
Nathan Ake

Forventede startopstillinger:
Olympiakos (4-3-3):
Sa
Rafinha, Semedo, Cisse, Holebas
Camara, M´Vila, Bouchalakis
Randjelovic, Fortounis, Masouras

Manchester City (4-3-3):
Ederson
Cancelo, Stones, Laporte, Zinchenko
Silva, Gündogan, Foden
Mahrez, Jesus, Sterling

Bud på kampens profil:
Manchester City kommer til at side på spillet, og vil have stor boldbessidelse. Olympiakos vil sandsynligvis grave sig ned, så det bliver vigtigt for Manchester City at kunne dirke den græske defensiv op, og her plejer en hvis belgier at være ret dygtig. Kevin De Bruyne er dog ikke rejst med resten af truppen til Grækenland. En spiller, der forventes at starte, er unge Phil Foden, der på trods af sin unge alder allerede har spillet sig fast ind på City-mandskabet, og fået landsholdsdebut for England med mål til følge. Uden De Bruyne kunne det være en perfekt mulighed for den unge-englænder at vise sig frem.

Bud på kampens resultat:
Manchester City har problemer i ligaen, men i Champions League har de gjort det fint, og som skrevet fået maksimum point efter de første tre kampe i gruppen. Derfor kan de også mere eller mindre spille sig videre i Champions League, hvis de slår Olympiakos, og den mulighed vil de ikke lade passere. Buddet på kampens resultat fra Indkast.dk bliver på 3-1 til ”The Citizens”.

Kampen bliver spillet klokken 18:55 onsdag, og kan ses på TV3 Sport og Viaplay. Kampen bliver dømt af italienske Davide Massa.

Olympiakos
(5-4-1)
1José Sá
21Mohamed Dräger ↩66
24Ousseynou Ba
3Rúben Semedo
66Pape Cissé
13Rafinha
19Giorgos Masouras ↩78
6Yann M'Vila
10Pêpê Rodrigues ↩71
4Mohamed Camara
7Konstantinos Fortounis (C)
Bænk
44Ilias Karargyris
88Konstantinos Tzolakis
17Marios Vrousai ↪66
90Vasilios Sourlis
12Rúben Vinagre
34Avraam Papadopoulos
53Nikitas Nikolis
56Angelos Tsavos
2El Soudani ↪78
5Andreas Bouchalakis ↪71
14Thanasis Androutsos
54Fotios Kitsos
Manchester C
(4-2-3-1)
31Ederson
27João Cancelo
5John Stones
3Rúben Dias
22Benjamin Mendy ↩78
16Rodri Hernández ↩76
8İlkay Gündoğan ↩86
7Raheem Sterling (C) ↩75
20Bernardo Silva
47Philip Foden
9Gabriel Jesus ↩78
Bænk
13Zack Steffen
33Scott Carson
10Sergio Agüero ↪78
21Ferrán Torres
26Riyad Mahrez ↪75
11Oleksandr Zinchenko ↪78
14Aymeric Laporte
50Eric García
25Fernandinho ↪76
61Felix Kalu Nmecha
69Thomas Doyle ↪86
80Cole Palmer

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik