Fodbold nyheder

Brøndby-boss efter skade:
Vi vil savne ham!

Af Daniel Eckford-Olsen

Brøndby-træner Niels Frederiksen udtrykker sin ærgrelse over den skade Rezan Corlu pådrog sig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brøndby IF skal igen i aktion, efter en landsholdspause, på søndag hvor de gæster Vejle Boldklub. Det bliver dog uden en velspillende Rezan Corlu der måtte afslutte en fin præstation med en konstateret skade mod OB.

Siden da har der været en bekymret mine at spore i Brøndby-lejren, og den bekræftes da det offentliggøres at Rezan Corlu kan risikere at misse resten af Superliga-sæsonen, og det ærger Cheftræner Niels Frederiksen sig gevaldigt over.

- Vi vil naturligvis savne Corlu, for han spillede rigtig godt mod OB og var kommet op i omdrejninger, så det er drønærgerligt for ham. Vi håber virkelig, at han kan være med i de sidste par kampe her i efteråret, men der er ingen garantier for, at han kan nå det, siger Niels Frederiksen og fortsætter:

- Jeg har set spillerne have et højt energiniveau og godt humør. Nu havde vi alle spillerne tilbage i går, og vi har brugt de sidste par træninger på at klargøre de taktiske aspekter til kampen i morgen.

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea