Fodbold nyheder

Lampard har 50 problemer hver dag

Af Troels Drasbech

Manager-jobbet har sin krævende side.

Article image
Ritzau-Scanpix

Frank Lampard har indrømmet hvordan han behandler 50 problemer om dagen som manager for Chelsea - klubben han selv spillede 648 kampe for i sin aktive karriere.

Klublegenden har efterhånden siddet i manager-sædet i halvandet år, hvor han indtil videre har fået en fjerdeplads i sidste sæson af Premier League samt en finaleplads i FA Cuppen - vel at mærke uden spillerindkøb.

Nu er presset dog blevet større på Lampard efter et utrolig begivenhedsrigt transfervindue, hvor klubben købte spillere for to milliarder kroner. Med otte kampe uden nederlag i træk og fem clean sheets i de sidste seks kampe, går det også ganske udemærket for London-klubben i øjeblikket.

Lampard indrømmer dog i Eddie Hearns podcast: No Passion, No Point, at jobbet som klubbens manager er krævende og afhænger af en forstående familie:

- En manager får 50 problemer om dagen. Det er meget mere krævende, men jeg elsker det og kan ikke leve uden det. Du har brug for en meget forstående familie.

- Det er lidt hårdere med ens børn, da de blot vil have deres far - de vil have ens absolutte opmærksomhed, og de momenter er prisværdige. Jeg kommer hjem fra arbejde og ser deres smil - det hjælper, når man har haft mange problemer i løbet af dagen, udtalte Lampard i podcasten ifølge Daily Star.


Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik