Fodbold nyheder

Landstræner om Aubameyang:
Det er slut

Af Daniel Fisker

Arsenal er efter sigende rasende over den behandling, Pierre-Emerick Aubameyang blev udsat for, da han i sidste uge var i landsholdstjeneste for Gabon.

Article image

Pierre-Emerick Aubameyang og hans landsholdskammerater fra Gabon var tvunget til at sove på gulvet, da de ankom til Banjul International Airport i Gambia.Det var efter sigende et administrativt problem, som førte til, at Gabons landsholdstrup og dertilhørende personale var fanget i lufthavnen i mange timer. Det krævede en regeringsindblanding, før Aubameyang og kompagni fik lov til at forlade den gambiske lufthavn. Den gabonesiske landstræner Patrice Neveu er overbevist om, at Aubameyang ikke får lov til at spille for sit landshold igen.

- Arsenal ringede til Pierre-Emerick, udtaler Patrice Neveu ifølge London Evening Standard.

- De så ham under disse forhold, så det er slut… De vil ikke lade ham komme igen, og det bliver det samme for spillere fra andre klubber. Det er forståeligt. De spiller på et højt niveau, så de har krav på et minimum af komfort, når de er udtaget til landsholdet. Alle spillere forsøgte at få noget søvn på gulvet i lufthavnen. Hvad nu hvis Aubameyang, som koster mere end 7,5 millioner kroner om måneden, var blevet skadet?

Om Arsenal virkelig har tænkt sig at forbyde Aubameyang at spille for det gabonesiske landshold igen, må tiden vise. Den næste opgave for Arsenal udspiller sig søndag, hvor ”The Gunners” besøger Leeds.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C