Fodbold nyheder

Xhaka den ene vej - Eriksen den anden vej

Af Nicolai Christensen

En god gammeldags byttehandel skulle ifølge Corriere dello Sport være på tale, hvor Arsenal ville sende Granit Xhaka til Inter og Christian Eriksen til Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen og Inter har ikke ligefrem været det match, som danskeren og den italienske klub havde håbet, da Eriksen for mindre end et år siden skiftede London ud med Milano. Det har næsten lige siden skabt rygter om, at fynboen skulle være på vej væk fra Inter igen, der har dog ikke rigtig været hold i rygterne indtil videre. Nu er endnu et rygte blevet bragt på banen, og det er et af de mere interessante.

Det italienske medie Corriere dello Sport beretter nemlig om, at Inter og Antonio Conto skulle være meget interesserede i Arsenals Granit Xhaka. De skulle være klar til at tilbyde Eriksen i bytte den anden vej og gøre en ende på deres ikke så succesfulde tid sammen. Den interessante del ved denne handel ville selvfølgelig være, at danskeren har tilbragt mere end seks år i Arsenals største rivalklub, Tottenham.

Det er ikke anerkendt af Tottenham-fansene at skifte til Arsenal, når man har været i Tottenham, og spillet mere end 300 kampe for klubben. Om Arsenal ville være interesserede i denne byttehandel, er heller ikke til at vide, da Xhaka trods alt har været en fast del af Arsenal-mandskabet de seneste år, og lader til at være en stor leder i omklædningsrummet.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C