Fodbold nyheder

Jon Dahl:
- Jeg tænker ikke på det lort

Af Niels Nedergaard

Jon Dahl Tomasson har for længst lagt pokalskuffelsen fra sidste sæson bag sig, da han ikke gider tænke på det, som han selv kalder for noget ’lort.’

Article image
Ritzau-Scanpix

I sidste sæson havde Jon Dahl Tomasson alletiders mulighed for at tage sin første store triumf som Malmø-træner, men i overtiden blev den drøm slukket, da IFK Göteborg fik udlignet til 1-1 og derefter vandt kampen i forlænget spilletid.

Søndag står de to rivaler atter over for hinanden, og her kan Malmø tage et stort skridt mod det svenske mesterskab, hvis holdet formår at sætte tre point på kontoen.

Derfor har den danske Malmø-træner også for længst lagt sidste sæsons skuffelse bag sig, da han på ingen måder gider tænke på pokalfinalen.

- Jeg har ikke brugt meget tid på den (pokalfinalen, red). Det får mig bare til at blive i dårligt humør, når jeg tænker på det lort, siger Jon Dahl Tomasson til svenske Fotballskanalen.

Den tidligere målmager på det danske landshold er da også klar i mælet, da han bliver spurgt ind til, om han overhovedet skænker det faktum en tanke, at søndagens modstander fra IFK Göteborg sidste år slukkede danskerens drømme om en pokal.

- Nul, men nu hvor du bringer det op, så spillede vi en perfekt kamp indtil sidste minut og var i totalt kontrol. Jeg synes dog, at vi rejste os på en god måde ved at vinde (3-0 over IFK Göteborg) kort tid efter i Allsvenskan, lyder det fra Jon Dahl.

I skrivende stund har Malmø 47 point på førstepladsen i den bedste svenske række. Det er lige nu syv point mere end Häcken på andenpladsen, mens IFK Göteborg er helt nede på en lidt skuffende 13. plads.

Malmø og IFK Göteborg brager sammen søndag 17.30.

Mere om Malmö FF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik