Fodbold nyheder

Adam Lallana:
Det var hårdt at blive kasseret

Af Henrik Varbøl Andersen

Den engelske landsholdsspiller brugte de sidste seks måneder på at nyde hver en træning og kamp.

Article image
Ritzau-Scanpix

Adam Lallana fik efter seks sæsoner hos Liverpool sidste sæson beskeden fra Jürgen Klopp om, at han ikke skulle være en del af planerne på Anfield længere. Lallanas kontrakt stod til at udløbe, og Klopp valgte at lade Lallana skifte væk på en fri transfer.

Det var hårdt indrømmer Lallana, men han nød alligevel den sidste tid hos ”The Reds”, fortæller han i et interview med Daily Mirror:

- Det var en sær følelse, da jeg fik at vide, at jeg på en måde ikke var ønsket længere. Følelsen af at være afvist tænker jeg er normal. Efter et par dage, da jeg fandt ud af det var min sidste sæson i Liverpool, gjorde jeg det, at jeg gik til træning, som var det min sidste træning hver gang, og jeg tog intet for givet. Jeg nød de sidste seks måneder lige så meget, som alle de år jeg tilbragte i klubben.

Midtbanespilleren var med på hele rejsen sammen med Jürgen Klopp. En rejse der kulminerede med mesterskabet i sidste sæson. Nu håber Lallana, at han sammen med Brighton og manager Graham Potter kan opnå større ting på den engelske sydkyst:

- Graham har fået en lang kontrakt. Tingene sker ikke natten over, og det var det samme i Liverpool. Det skete ikke natten over med Jürgen. Men nu har de lagt fundamentet til at skabe noget her.

Foreløbig har Brighton erobreret fire point i fem kampe, og Lalanna har etableret sig på holdet, hvor det er blevet til spilletid i de fleste kampe.

Mere om Brighton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik