Fodbold nyheder

Klopp:
Derfor ændrede vi

Af Henrik Varbøl Andersen

Den tyske manager forklarede på pressemødet efter kampen, om de taktiske ændringer mestrene gjorde inden lørdagens hjemmekamp.

Article image

Liverpools opstilling er normalt en 4-3-3, men i lørdagens Premier League-møde med Sheffield United havde Jürgen Klopp valgt en 4-2-3-1 formation med Mohammed Salah på toppen suppleret af Firmino som offensiv midtbanemand, og Jota og Mane på kanterne.

På pressemødet efter kampen udlagde Klopp overvejelserne om formationsskiftet, skriver Liverpool Echo:

- Det var godt i perioder. Det var ikke så meget om at få Diogo Jota i spil, fordi han kan spille mange forskellige positioner i vores normale formation. Det var mere om, hvordan kan vi give dem problemer? Hvordan kan vi starte? Hvordan kan vi gøre alle de ting, der er vigtige i kampen? Vi tænkte, at vi med en lille ændring kunne give dem problemer. Det handlede ikke om at ændre for meget for os, men det gav os lidt ekstra.

Om det var Liverpools offensive ændringer der i sidste ende gav 2-1 sejren skal være usagt, men både Firmino og Jota fik med hver deres scoring ihvertflad vist, at de kan spille i en ændret formation.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik