Fodbold nyheder

Rønnow ikke i tvivl:
Jeg er god nok

Af Mike Hjulmand

Frederik Rønnows chancer for spilletid er blevet større efter skiftet til Schalke 04 og i følge den danske målmand, så er han også god nok til at spille.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det blev aldrig til det helt store gennembrud i Eintracht Frankfurt og ej heller væsentligt meget spilletid, men efter skiftet til Schalke 04 er muligheden blevet markant større. Allerede i sidste spillerunde mod Union Berlin startede Frederik Rønnow i Schalke-målet, men den danske målmand er heller ikke i tvivl om, at han har niveauet til at spille i Bundesligaen

- Man vil selvfølgelig altid spille og det var der problemer med i Frankfurt, men jeg er overbevist om, at jeg har kvaliteterne til at spille i denne liga. Jeg har mit fokus på at arbejde hårdt hver evig eneste dag, og så må vi se, hvad der sker, fortæller Frederik Rønnow til Bild.

Næste kamp for Frederik Rønnow og resten af Schalke-holdet er i morgen, hvor det store tyske derby mod Dortmund venter på udebane.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea