Fodbold nyheder

Er ”The Egyptian King” på vej væk?

Af Henrik Varbøl Andersen

Liverpools egyptiske verdensstjerne er angiveligt blevet uvenner med sin manager, og kan være på vej ud, mens en anden verdensstjerne kan være på vej ind.

Article image

Med Kylian Mbappe på vej ind ad døren, så løber rygtet nu om, at Mohammed Salah angiveligt kunne være på vej til Real Madrid ifølge TeamTalk. Spanske Don Balon skriver, at Salahs forhold til Jürgen Klopp er blevet dårligere, og at de angiveligt er blevet uvenner.

Real Madrid er dog også med i jagten på Mbappe, men gør klar til at jagte Salah, hvis de ikke lykkedes med Mbappe. Som tidligere skrevet på Indkast, så går rygterne på, at ”The Reds” og den franske superstjerne fra Paris allerede er blevet enige om en kontrakt, og at hans foretrukne destination er Anfield.

Salah skulle være ganske lun på ideen om at prøve et nyt eventyr, hvis Mbappe ankommer til Anfield. Historien beretter dog ikke noget om hvorfor Salah og Klopp er uvenner. ”The Egyptian King” nåede i den seneste ligakamp Merseyside-derbyet op på sit mål nummer 100 for ”The Reds”.

”The Egyptian King” øgenavnet tilegnede Salah sig hurtigt blandt Liverpool-fans, som ynder at synge hyldest netop om egypter-kongen.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea