Inter - Gladbach

Europa: Champions League
Inter R. Lukaku (49), R. Lukaku (90)
Stadio Giuseppe MeazzaFuld tid2-2Tilskuere: 1.000
Gladbach R. Bensebaini (Str. 63), J. Hofmann (84)
OptaktLineup

Optakt:
Inter - Mönchengladbach

Af Nicolai Christensen

Onsdag indleder Antonio Contes Inter deres Champions League-kampagne 2020/21, hvor de hjemme på San Siro tager imod tyske Borussia Mönchengladbach.

Article image

Kommentar:
Det er Italien imod Tyskland når Inter og Mönchengladbach onsdag mødes i Champions League på legendariske San Siro, der når Inter spiller, går under navnet Guiseppe Meazza. De to hold er havnet i gruppe B sammen med Real Madrid og Shaktar Donetsk. En pulje, der på papiret skulle indikerer to hold, som er klare favoritter til at avancere i form af Real Madrid og Inter. Det er dog Champions League, hvor alt kan ske.

Inter kommer ind til kampen på baghånd af en lidt blandet sæsonstart i det italienske, hvor det er blevet til to sejre, en uafgjort og et nederlag, der placerer dem på en foreløbig sjetteplads i Serie A efter fire runder. Men specielt nederlaget til bysbørnene fra AC Milan gjorde ondt på ”Nerazzurri”, der får en mulighed for at svare tilbage på deres skuffende resultat fra weekenden.

På den anden side står Borrusia Mönchengladbach, der må have som mål at skulle slutte på tredjepladsen i denne pulje, og dermed kunne være med i knockout-fasen af Europa League til foråret. De kommer ind til kampen efter en rodet start på Bundesligaen, hvor de er placeret på 11-pladsen i ligaen, efter en sejr, to uafgjorte og et nederlag. De spillede i weekenden uafgjort på hjemmebane med Wolfsburg i en kamp, som kunne have tippet begge veje.

Det kunne altså tænkes, at det virkede meget jævnbyrdigt, men kigger man på de to spillertrupper, så må Inter trods alt karakteriseres som favoritter til opgøret.

De to hold har tidligere mødtes fire gange, hvor det er blevet til en enkelt sejr til hver, og to point-delinger.

Derudover er det også to dansker-klubber vi har med at gøre, da vi i Inters trup kan finde Christian Eriksen, og hos tyskerne er Andreas Poulsen at finde. Det må dog formodes, at der kun vil være mulighed for at se Eriksen på banen, når de to klubber mødes i morgen onsdag.

Karantæner og skader:
Inter:
Milan Skriniar
Roberto Gagliardini
Ashley Young (Tvivlsom)
Radja Nainggolan (Tvivlsom)

Mönchengladbach:
Denis Zakaria
Valentino Lazaro
Laszlo Benes

Forventede startopstillinger:
Inter (3-4-1-2)
Handanovic
D´Ambrosio, De Vrij, Bastoni
Hakimi, Brozovic, Vidal, Perisic
Barella
Martinez, Lukaku

Mönchengladbach (4-2-3-1)
Sommer
Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebani
Neuhaus, Kramer
Hofmann, Stindl, Thuram
Plea

Bud på kampens profil:
Under Antonio Conto og hans system må en spiller siges, at fungerer bedre end de fleste, og det er belgiske Romelu Lukaku. Belgieren har i indeværende Serie A-sæson scoret fire mål i fire kampe, og scorede i fjor 23 mål i 33 kampe i Serie A, og havde det ikke været for fantastiske Ciro Immobile og altid skarpe Cristiano Ronaldo, havde belgieren været etter på topscorer-listen i sin første sæson i Italien. Specielt hans samarbejde med angrebs-kollegaen Lautaro Martinez, har været godt for Lukaku, og de to danner nu en af europas skarpeste angrebs-duoer. Skal Inter have succes i dette års Champions League, så skal Romelu Lukaku leverer på sit normale niveau.

Bud på kampens resultat:
Normalvis står Antonio Conte for en solid defensiv, der ikke tillader mange chancer for modstanderne, men deres forsvar har været til at tale med i denne sæson indtil videre, hvor de i snit har lukket to mål ind pr. kamp. Samtidig scorer de mange mål, hvor både Lukaku og Martinez har set skarpe ud, og derfor kunne det godt tænkes, at der ville komme mål i begge ender. Mönchengladbach har nemlig på papiret en fornuftig offensiv med navne som Stindl, Thuram og Plea, der godt kan gøre ondt på modstanderen. Inter vil være skuffede med alt andet end en sejr, og Mönchengladbach vil vide, at deres vigtigste kampe bliver hjemmekampene, og de to imod Shaktar Donetsk. De vil derfor kunne gå ud og spille frit, og derfor bliver det målrigt. Kampens resultat bliver 3-1 til Inter, da deres spillertrup simpelthen indeholder mere kvalitet.

Opgøret spilles onsdag på San Siro/Guiseppe Meazza klokken 21:00 og kan ses på Viaplay. Opgøret vil blive ledet af hollandske Björn Kuipers.

Inter
(3-4-1-2)
1S. Handanovic (C)
33D. D'Ambrosio
6S. de Vrij
11Aleksandar Kolarov
36Matteo Darmian
23Nicolò Barella
22Arturo Vidal
14Ivan Perišić ↩79
24Christian Eriksen ↩79
9R. Lukaku
7Alexis Sánchez ↩46
Bænk
27Daniele Padelli
35Filip Stanković
10L. Martinez ↪46
99Andrea Pinamonti
13Andrea Ranocchia
42Lorenzo Moretti
95A. Bastoni ↪79
38
44Radja Nainggolan
47Niccolo Squizzato
77M. Brozovic ↪79
Gladbach
(4-2-3-1)
1Yann Sommer (C)
18Stefan Lainer
28Matthias Ginter
30Nico Elvedi
25R. Bensebaini
6C. Kramer
32Florian Neuhaus
23J. Hofmann
36Breel Embolo ↩74
10Marcus Thuram ↩90
14Alassane Pléa ↩90
Bænk
21Tobias Sippel
31Max Grün
7P. Herrmann ↪74
16Ibrahima Traoré
3Michael Lang
17Oscar Wendt
24Tony Jantschke
11H. Wolf ↪90
13L. Stindl ↪90
43Rocco Reitz

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik