Fodbold nyheder

Gabriel spurgte Arsenal-stjerne til råds inden transfer

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Den unge forsvarsspiller rådgav sig lidt med en Arsenal-spiller inden skiftet i sommers.

Article image

Gabriel Magalhaes skiftede denne sommer fra den franske klub Lille til den engelske storklub Arsenal. Transfersummen var lige omkring 220 millioner kroner og han er gået direkte ind i startopstillingen, hvor han kun har misset kampen imod Liverpool og han virker til at have styrket Arsenals forsvar.

Den 22-årige brasilianer spillede sammen med en nuværende Arsenal-spiller i Lille, Nicolas Pepe, inden Pepe skiftede til London-klubben sidste sommer for en rekordhøj transfersum og nu afslører Gabriel, at han spurgte hans gamle holdkammerat til råds inden han skiftede til Arsenal i sommerens transfervindue.

- Jeg snakkede med Pepe inden jeg skiftede her. Jeg spurgte ham hvordan det var at være her og selvfølgelig påvirkede det min beslutning om at skifte hertil. Jeg er meget glad for at være her og alle har taget rigtig godt imod mig, udtaler Gabriel Magalhaes til Sky Sports.

Med ni point i de første fem kampe ligger ’The Gunners’ på en øjeblikkelig 5. plads i Premier League. Torsdag d. 22. oktober starter deres Europa League-eventyr, hvor de skal en tur til Wien og spille imod den østrigske storklub Rapid Wien.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik