Fodbold nyheder

Ny Bayern-spiller: Jeg troede det var en joke

Af Raymund Nelausen

På sidste dagen af transfervinduet hentede Bayern München Rémy Vita fra franske Troyes AC. Det var et skifte, som hovedpersonen selv ikke troede på.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fra tredje division i Frankrig til de forsvarende Champions League-mestre. Det er realiteten for 19-årige Rémy Vita, der skiftede fra Troyes AC til Bayern München, og han var selv overrasket over skiftet.

- Jeg ved ingen gang, hvordan min agent kom i kontakt med Bayern. Jeg troede først, at det var en joke. Jeg kunne ikke tro på det. Da jeg fik beviset på det, blev jeg meget glad, udtaler Rémy Vita til Ouest France.

Til at begynde med skal Rémy Vita repræsentere Bayerns reservemandskab i 3. Liga, men på sigt skal han spille sig på Bundesliga-holdet. Bayern München hentede Vita for ca. 11 millioner, og klubbens akademidirektør, Jochen Sauer, er glad for handlen.

- Han er stadig ung og i stand til at udvikle sig, men han har allerede fået erfaring på seniorniveau i den franske 2. division med Troyes. Vi er overbeviste om, at han vil tage de næste skridt med os og hjælpe vores team hurtigt.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal