Fodbold nyheder

Coutinho står over for et stort år

Af Troels Drasbech

Det er begyndt at lysne for brasilianeren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Philippe Coutinho er begyndt at ligne sig selv efter flere turbulente år, hvilket får den nystartet sæson til at se lys ud for den lille tekniker, der skal tørne ud for Barcelona og Brasilien.

- Jeg så virkelig frem til at komme tilbage til Spanien. Jeg vil få det bedste ud af alle de muligheder, jeg får i Barcelona og med mit landshold, udtalte brasilianeren selv i søndags ifølge Marca.

Det ser umiddelbart også ud til, at den 28-årige midtbanespiller vil leve op til den vision, da han indtil videre har startet alle kampe for begge mandskaber. I Barcelona er han under Ronald Koeman blevet en fast brik på holdet.

Blandt andet er Coutinho blevet placeret som 10'er inde centralt bag angriberen, hvilket giver associationer til den 28-åriges storhedstid tilbage i Liverpool. Det dalende pres grundet det enorme prisskilt kan være en anden faktor til opblomstringen - tid er gået, og Coutinho kan for alvor se fremad.

Brasilianeren spiller med mere frihed under Koeman, og han har allerede to assists og to mål på sit CV i denne sæson - sammen med Antoine Griezmann, Lionel Messi og Ansu Fati danner de en farlig kvartet oppe foran.

Mere om Philippe Coutinho

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik