Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

De engelske rygter er landet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicesters Islam Slimani indikerer, at han bliver en del af manager Brendan Rodgers planer for den nye sæson, selvom algieren har været udlejet de seneste to sæsoner. (Leicester Mercury)

Manchester City forsøgte aldrig at hente Kalidou Koulibaly i det netop overståede transfervindue. Det er selvom rygterne kædet de to parter sammen i store dele af transfervinduet. (The Athletic)

Allan Saint Maximin siger, at han godt kan se sig selv være i Newcastle mange år ud i fremtiden, hvis klubben kan matche hans ambitioner. (Newcastle Chronicle)

Den engelske midtbanespiller Jack Wilshere vil gerne finde en klub i Serie A eller La Liga, efter hans kontrakt med West Ham er blevet ophævet. (Talksport)

Arsenals Dani Ceballos siger, at han var fast besluttet på at vende tilbage til Arsenal, på trods af at Real Madrid ville vente en måned, før spanieren skulle tilbage til England. (Marca)

Manchester City håber, at Pep Guardiola vil forlænge sin kontrakt med klubben, som udløber næste sommer. Klubben vil starte med at undersøge markedet for en ny manager, hvis ikke Guardiola vil forlænge. (Telegraph)

Aston Villa er klar til at sælge Anwar El Ghazi, Frederic Guilbert og Henri Lansbury inden den næste uge. Premier League-klubber kan handle med lavererangerede engelske klubber frem til d. 16. oktober. (Football Insider)

Pengene som Aston Villa vil få for de tre spillere, vil de bruge til at købe nordmanden Joshua King, som rykkede ned sammen med Bournemouth sidste sæson. (Football Insider)

Chelsea-angriberen Olivier Giroud siger, at han var tæt på et skifte til Serie A i sommerens transfervindue. (RMC Sport)

Arsenals William Saliba ser ud til at skifte på en lejeaftale til Championship. Her skulle Brentford være interesseret i at hente den 19-årige. (Goal)

Manchester City og Kevin de Bruyne er tæt på at forlænge samarbejdet i to år. Lønnen skulle angiveligt være på 2.5 millioner kroner om ugen. (The Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik