Raymund Nelausen

Officielt: Australier skifter til Randers FC

Randers FC har hentet en offensiv forstærkning, da de får tilgang af australieren Nikola Mileusnic, der har fået en etårige kontrakt med ”Kronjyderne”
Randers FC har i dag hentet Nikola Mileusnic fra Adelaide United i Australien. Den 27-årige Mileusnic er en hurtig kantspiller, der kan spille flere offensive positioner, og Randers´ sportslige og kommercielle direktør,Søren Pedersen, glæder sig til at se australieren i Randers-trøjen.

- Vi har søgt efter en kantspiller med fart i fødderne, og det har vi fundet i Nikola Mileusnic, som vi har holdt øje med i et stykke tid. Han er hurtig, direkte i sit spil og vil gerne udfordre sine modstandere, så vi glæder os til at se ham gøre lige nøjagtig det i Randers FC-trøjen, udtalte Søren Pedersen i en pressemeddelelse.

Nikola Mileusnic har spillet 86 kampe i den bedste australske liga, hvor det i alt er blevet til 14 mål og 10 assist. Hos Randers FC kan Mileusnic få en drøm opfyldt, da han altid har ville spille i europæisk fodbold

– Drømmen har altid været at spille i Europa, og nu var muligheden her. Jeg har spillet med et par danskere og derigennem fået et godt indtryk af Danmark. Jeg glæder mig meget til et nyt og spændende skridt i min karriere, og jeg vil arbejde stenhårdt for at blive en succes i Randers og få lavet mål og assist, som kan hjælpe holdet, fortalte Nikola Mileusnic til Randers FCs hjemmeside.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER