Fodbold nyheder

Thiago Silva om PSG-afsked:
Det pissede mig af

Af Daniel Fisker

Thiago Silva er langtfra tilfreds med den måde, hans afsked med Paris Saint-Germain blev håndteret på.

Article image

Thiago Silva blev i sommeren 2012 verdens næstdyreste forsvarsspiller, da han skiftede AC Milan ud med Paris Saint-Germain. Han ville gerne have tilbragt mere end otte år i den franske hovedstad, men sådan skulle det ikke blive.

Den brasilianske forsvarsspiller, som i sidste uge fyldte 36 år, spillede hele kampen, da PSG blev besejret af Bayern Münchens i årets Champions League-finale. Umiddelbart herefter skiftede Thiago Silva til Chelsea på en fri transfer.

Thiago Silva vidste, at dagene i den franske hovedstad var talte. Alligevel er han langtfra tilfreds med den måde, situationen blev håndteret på. Han langer således ud efter Paris Saint-Germains sportsdirektør Leonardo, som godt kunne bruge ham i de afgørende Champions League-kampe, men ikke i den nye sæson.

- Det er en situation, som pissede mig af. Jeg kunne virkelig ikke lide den måde, det blev håndteret på, udtaler Thiago Silva ifølge Daily Mail.

- Selvom der var en corona-nedlukning, så burde tingene have været håndteret anderledes.

- Jeg var i karantæne i Brasilien, da Leonardo ringede til mig og fortalte, at på grund af pandemien og vanskelighederne…

- Nej, først spurgte han mig, om det var i orden med mig, at jeg fortsatte i klubben i to måneder mere, så jeg kunne deltage i de eventuelle Final 8-kampe. Jeg sagde ja, men han sagde, at klubben kun ville have mig i de to måneder – ikke længere. Det burde være håndteret anderledes.

- Jeg gav alt i hele min PSG-karriere. Det er som om, at de tre kampe i Final 8-turneringen ændrede alt. Det er som om, at alt det, jeg havde opnået i mine otte år i PSG, ikke længere betød noget. Det er ikke holdbart.

- ”Leo” håndterede det på en akavet og forhastet måde. Jeg tænker ikke kun på mig selv. Jeg tænker også på (Edinson, red.) Cavani, som er den mest scorende spiller i PSG’s historie. Jeg fortæller det her, så klubben kan lære af det og undgå at begå lignende fejl i fremtiden.

Thiago Silva nåede at spille 315 kampe for Paris Saint-Germain, hvor han løftede hele 23 trofæer. Han døjede med skadesproblemer, da han kom til Chelsea, hvorfor han sin debut i Carabao Cuppen mod Barnsley FC den 23. september.

I weekenden startede han dog inde, da Chelsea tørnede sammen med oprykkerne fra West Bromwich Albion i Premier League. Her indkasserede Chelsea – med Thiago Silva som anfører – tre mål i første halvleg, inden ”The Blues” scorede tre mål og dermed sikrede sig et enkelt point i løbet af anden halvleg.

Mere om Thiago Silva

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik