FC Nordsjælland - Lyngby

Danmark: Superligaen
FC Nordsjælland U. Jenssen (50), K. D. Sulemana (54), M. K. Andersen (76), K. D. Sulemana (80)
Right to Dream ParkFuld tid4-1
Lyngby K. Jorgensen (42)
LineupReferatVideo

Kamal-Deen Sulemana:
Superligaens nye superstjerne

Af Raymund Nelausen

Kamal-Deen Sulemana spillede sin bedste kamp i Nordsjælland-trøjen, da FC Nordsjælland vandt 4-1 over Lyngby. Sulemana fortæller desuden til Indkast.dk, at næste skridt er at få debut for Ghanas landshold, som han netop er blevet udtaget til.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Der er ingen tvivl om, at FC Nordsjællands helt store spiller er Kamal-Deen Sulemana. I aftenens kamp mod Lyngby strålede han også, da han med to mål var stærkt medvirkende til storsejren på 4-1. Han fik dog ikke den bedste start, og det var først i 2. halvleg, at spillet begyndte at fungere for Sulemana.

- Jeg kom mere på bolden, og jeg gjorde det, som jeg gør bedst. Det udlignende mål motiverede os også, og det gav mere energi til holdet. Det var min bedste præstation, siden jeg kom til FCN. Det er det, som jeg forventer af mig selv. Jeg scorede to gode mål, og jeg hjalp holdet til sejr, og det var positivt.

Selvom Sulemana strålede på Right To Dream Park, var det alligevel ikke ugens højdepunkt for FC Nordsjællands store profil. Tidligere på ugen blev han nemlig udtaget til Ghanas landshold, og det er noget, som betyder meget for Sulemana.

- Jeg var rigtig glad (med udtagelsen, red), og jeg ville i dag vise over for alle, at jeg fortjener at være en del af landsholdet. Det er ethvert barns store drøm at komme på landsholdet, og det er stort for mig, så jeg er meget glad, udtalte Kamal-Deen Sulemana til Indkast.dk.

Kamal-Deen Sulemana er blot 18 år, men alligevel har det været et mål for ham at komme på Ghanas landshold. Her har hans tidligere holdkammerat Mohammed Kudus været en inspiration for ham. Kudus fik debut for Ghana, da han var 19 år, og det gav Sulemana blod på tanden.

- Jeg har altid ønsket at komme på landsholdet. Kudus kom på landsholdet, da han var 19 år, så det har også muligt for mig i en alder af 18 år, og jeg var heldig nok til at blive udtaget.

Ghanas landstræner har udtalt, at Sulemana skal ind og snuse til livet som landsholdspiller. Han skal ikke presses fra start, da han stadig er meget ung. Det er Sulemana også glad for, men han lægger dog ikke skjul på, at han vil have minutter i landsholdstrøjen.

- Jeg vil bare gerne spille. Jeg vil på banen. Jeg ved ikke, hvor mange minutter jeg får, men jeg bliver glad, hvis jeg bare får 10 sekunder, fortalte Kamal-Deen Sulemana til Indkast.dk efter kampen.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Kamal Deen Sulemana

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig