Fodbold nyheder

Schalke 04 fyrer træner efter 18 kampe uden sejr

Af Raymund Nelausen

Schalke 04 har i dag fyret deres cheftræner, David Wagner, efter kun to kampe af Bundesliga-sæsonen. Wagner har ikke vundet en kamp med Schalke 04 siden januar.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Så gik den ikke længere. David Wagner er i dag blevet fyret af Schalke 04 efter en række dårlige resultater. “De Kongeblå” har tabte begge kampe i denne sæson med en samlet målscore på 1-11.

Det kan dog diskuteres, hvorvidt klubbens sportsdirektør, Jochen Schneider, ventede for lang tid med at fyre Wagner. Flere tyske medier har skrevet, at klubbens dårlige økonomi betød, at de ikke havde råd til at fyre David Wagner. Men nu kunne de ikke vente længere.

Schalke 04 har brug for sejre, og det får de ikke med David Wagner ved roret. Sidste kamp han rent faktisk vandt i Bundesligaen var tilbage i januar. Siden dengang har Schalke 04 spillet yderligere 17 kampe, hvor de ikke har fået tre point.

- Vi havde alle håbet, at vi kunne vende tingene sportsligt sammen med David Wagner, men desværre har de første to kampe i den nye sæson ikke givet de nødvendige præstationer og resultater, udtaler Jochen Schneider.

Schalke 04 har intet nyt vedrørende en ny cheftræner, men de vil melde noget ud i de kommende dage. Næste kamp, der venter for klubben, er på lørdag, hvor de skal spille mod RB Leipzig på udebane.

Mere om Schalke 04

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik