Fodbold nyheder

Ikke Koemans beslutning, at Suárez skulle forlade klubben

Af Christian Kern Hansen

Ifølge den nye Barcelona-træner Ronald Koeman, var det ikke hans personlige beslutning at skille sig af med den nu forhenværende Barcelona-angriber Luis Suárez.

Article image

Luis Suárez skiftede for få dagen siden til ligarivalerne fra den spanske hovedstad Atletico Madrid, men det var tilsyneladende ikke den nyudnævnte Barcelona-træner Ronald Koeman der stod med den beslutning. Ifølge den hollandske træner var det en beslutning, der allerede inden hans ankomst til det catalanske var truffet af klubben.

- Det ser ud som om, at jeg har været skurken i denne film. Men før jeg ankom her, er nogle beslutninger allerede blevet truffet, og jeg støttede disse beslutninger- det var ikke op til mig, sagde Ronald Koeman blandt andet på en pressekonference denne lørdag ifølge Goal.com, og fortsatte med at forklare om hans behandling af den erfarne uruguayanske angriber.

- Jeg udviste kun respekt overfor Suárez, som person og som spiller. Jeg fortalte ham, at hvis han blev, ville det være svært for ham at spille, men at han ville være en del af truppen.

33-årige Luis Suárez kom til den catalanske gigant tilbage i sommeren 2014, hvor han skiftede fra Liverpool. Suárez nåede at trække Barcelona-trøjen over hovedet 283 gange, og uruguayaneren er noteret for 195 scoringer, samt hele 113 oplæg til scoringer i de næsten 300 kampe for catalanerne.
Mere om Luis Suárez

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto