Fodbold nyheder

Ny Uruguay-koloni i Atletico Madrid?

Af Asbjørn Steffensen

Atletico Madrid kan potentielt have fire uruguayanske landsholdsspillere i truppen i truppen til denne sæson.

Article image

Luis Suarez er som bekendt blevet ny mand i Atletico Madrid, efter seks sæsoner i Barcelona. I går kunne Indkast.dk så fortælle, at angriberen skulle være meget interesseret i at få hans landsmand, Lucas Torreira, til samme klub, som han lige er landet i.

Lucas Torreira har ikke været en del af Mikel Artetas planer, siden han overtog tøjlerne i Arsenal i vinters. Midtbaneslideren har ydet interesse i at forlade klubben og komme tilbage til Serie A, men nu forlyder det altså, at Madrid-klubben er kommet forrest i køen. Den spanske hovedstadsklub vil så, efter sigende, sælge midtbanespilleren Thomas Partey til Arsenal i en byttehandel. (SkySports).

Derudover er Edinson Cavani, der står uden klub efter hans kontraktudløb med PSG, også blevet sat i forbindelse med Atletico, der skulle være interesserede i at forene de to angribere, der skal udgøre en målfarlig frontduo.
Med midterforsvareren Jose Gimenez, der har været i klubben siden 2013, kunne antallet af spillere med uruguayansk pas i Atletico Madrids trup være fire styks denne sæson - alle landsholdsspillere.

Værd at nævne er også, at Diego Godín, der tilbragte ni sæsoner i klubben indtil sidste år, også er uruguayaner, og derfor kunne noget tyde på, at Atletico Madrid er blevet et sted, der lokker uruguayanske spillere til.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig