Fodbold nyheder

Agüero kan være ude to måneder endnu

Af Simon Lindgren

Manchester City er klar til den nye Premier League-sæson, men klubben må undvære en af de helt store stjerner, da målmaskinen Sergio Agüero endnu ikke er blevet sin skade kvit.

Article image
Ritzau-Scanpix

Argentineren Sergio Agüero er en af verdens absolut bedste angribere. Han har gennem flere sæsoner lavet et hav af mål for sin klub Manchester City. Desværre er han også en spiller, der utroligt ofte er plaget af skader. Agüero missede de sidste ti kampe i sidste sæson, da han i en kamp mod Burnley måtte udgå med en knæskade. En skade, der angiveligt kommer til at holde ham ude et stykke tid endnu.

I et interview med BBC fortæller Manchester City-manager Pep Guardiola, at klubbens stjerneangriber har en problematisk knæskade, og at der går et stykke tid, før han er klar.

- Han har stadig ikke trænet sammen med os, og Sergio er ikke en fyr, der kommer sig hurtigt fysisk. Han har været ude længe. Han er måske klar om en eller to måneder, fortæller Pep Guardiola til BBC.

Manchester City har en dygtig spiller i Gabriel Jesus, som spiller positionen som angriber, når Agüero ikke er klar. Han har dog endnu ikke formået at præstere samme målfarlighed som Agüero. Klubben har da også netop købt spanieren Ferran Torres, der dog mere er en type, der gør sig på kanten.

Det bliver spændende at se, om Manchester City kommer til at mangle Agüeros mange mål, når de tager hul på den nye Premier League-sæson. City’s første kamp er mandag den 21. september ude mod Wolverhampton.

Mere om Sergio Agüero

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto