Fodbold nyheder

Officielt:
Pierre-Emerick Aubameyang forlænger med Arsenal

Af Nicolai Christensen

Det har længe ligget i kortene, at Aubameyang ville forlænge sin kontrakt med Arsenal, og nu er forlængelsen blevet en realitet.


Uden Aubameyang ville Arsenal stå i en svær situation, men det behøver London-klubben ikke at spekulere over længere. Efter længere tids forhandlinger har Arsenal nu offentliggjort, at klubbens ubetinget største stjerne har forlænget sin kontrakt med Arsenal.

En treårig forlængelse har den 31-årige gaboneser skrevet under på, og vil dermed være at finde på kontrakt i Arsenal indtil 2023. Flere medier har længe berettet om, at aftalen har været underskrevet i et stykke tid, men forlængelsen er først blevet bekræftet nu.

Aubameyang skiftede til Arsenal i 2018 for i omegnen af 450 mio. kroner fra Borussia Dortmund. I Arsenal har han siden spillet 86 Premier League-kampe og scoret 55 mål. Han blev i sin første sæson delt topscorer i Premier League, og i sidste sæson endte han på en delt andenplads. Ingen spiller har siden Aubameyangs ankomst til Arsenal scoret flere Premier League-mål end den lynhurtige angriber.

Foruden alle de mange mål så er Aubameyang også ”The Gunners´” officielle anfører.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik