Fodbold nyheder

Medie:
Tiden er ved at løbe ud for Manchester City

Af Daniel Fisker

Football Italia mener at vide, at Napoli opgiver at sælge Kalidou Koulibaly, hvis ikke situationen er afklaret senest i den kommende weekend.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har længe sendt Napolis forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly til Manchester City, mens Paris Saint-Germain efter sigende også holder et vågent øje med situationen. Forhandlingerne mellem Napoli og ”The Cityzens” har ifølge Football Italia stået på i flere måneder, men nu er tiden ved at løbe ud for Premier League-klubben.

Det er ifølge La Gazzetta dello Sport 37 millioner kroner, som i øjeblikket skiller Manchester City og Napoli ad. Flere måneders forhandlinger står nu i stampe, fordi Manchester City står fast på at ville betale 521 millioner kroner, mens Napoli forlanger 558 millioner kroner for deres forsvarsgeneral.

Forhandlingerne mellem Napoli og Manchester City er desuden besværliggjort af, at de to klubber ikke forhandler direkte med hinanden. Der har således været kold luft mellem de to klubber, siden den daværende Napoli-spiller vragede et skifte til Manchester City til fordel for et skifte til Chelsea. Forhandlingerne foregår dermed gennem en mellemmand.

Uret tikker nu for Manchester City, fordi Napoli på søndag sparker Serie A-sæsonen i gang mod Parma. ”Gli Azzurri”, som vil være glade for at beholde Koulibaly, hvis ikke de modtager et tilfredsstillende bud, vil derfor have en afklaring på situation senest på søndag. Derudover rapporterer Football Italia, at den 29-årige senegaleser, som har tre år tilbage af sin kontrakt med Napoli, ikke har travlt med at forlade Stadio San Paolo.

Mere om Kalidou Koulibaly

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik